Classic SeaCraft Community  

Go Back   Classic SeaCraft Community > General Discussion > Repairs/Mods.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-11-2020, 11:39 AM
rcnight's Avatar
rcnight rcnight is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Crystal River
Posts: 325
Default Low glowing temp lite

Gents: Still sorting out my 23WA/Suzuki DF225. Latest twist is I have a low glowing engine temp lite - running or not. Could this be a ground issue or maybe a bad sensor? The other warning lights go out after starting. Haven't run it on the water until I sort this lite out. Thanks for the advice.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-12-2020, 01:59 PM
rcnight's Avatar
rcnight rcnight is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Crystal River
Posts: 325
Default

Always forget to go the easy route first. Gauge is bad - tested against my newer one.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-13-2020, 08:08 AM
kmoose's Avatar
kmoose kmoose is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ocala, Florida
Posts: 1,683
Default

At least those gauges are cheap.
__________________
1974 23 Tsunami w/ 300 Suzuki
Reply With Quote
Reply

Tags
df225, temperature light

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
All original content 2003-2018 ClassicSeacraft